OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. október 16., hétfő 13:26

Az Egyesület a Római Partért közleménye
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Nemzetbiztonsági kockázat! 55 ezer óbudai árvizi politikai túsz!

    A Budapesten árvízi védekezést folytató FCSM szakvéleménye szerint "Fővárosunkban az árvízi védekezés leggyengébb láncszeme Óbudán van a csillaghegyi öblözetben".
A mai napon az Együtt és a Párbeszéd mellett a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, a Magyar Liberális Párt, a Magyar Szocialista Párt, a Modern Magyarország Mozgalom és a Momentum részvételével elkezdték az aláírásgyűjtést a Római-partról szóló népszavazásért.
Tudják ezek a politikusok, hogy mivel játszanak? Véleményünk szerint nem!
A csillaghegyi öblözet elöntési térképe alapján 55 ezer ember kerül víz alá Óbudán! Már a 24. órában vagyunk! A fővárosnak már szinte engedélye van a gát építésére, ami a teljes hivatalos vízügyi szakma támogatását élvezi! A gát építésének elhalasztása nemzetbiztonsági kockázat! A terület elöntése esetén a magyar költségvetésre és így az összes magyar állampolgárra felmérhetetlen anyagi teher fog esni! 55 ezer embert és a magyar költségvetést ejtették túszul, hogy politikai ambícióikat kiéljék!

Bravó, magyar politikusok!
     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.