OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 28. csütörtök
Ismertető


2017. október 16., hétfő 14:11

A VÁLASZ - Változást Akaró Szavazók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Minden demokratikus párt a szavazóinak az érdekeit kell, hogy képviselje, így az ellenzéki pártoknak ideje újra elgondolkodni azon, hogy az ellenzék közös indulásának elutasításával teljesítik-e ezt az elvárást, vagy csak saját személyes és pártérdekeik motiválják cselekedeteiket.

    A választások közeledtével szomorúan vesszük tudomásul, hogy egyre kevesebb párt képviseli a választók nagy tömegének elsődleges akaratát, a kormányváltást.
A demokratikus ellenzék egy része - vélt vagy valós sérelmekkel és érthetetlen érvekkel indokolva - fokozatosan kihátrál az ellenzéki együttműködés minden lehetősége elől, miközben valós támogatottságuk nem támasztja alá egyéni ambícióikat.
A fentiek dacára mi továbbra is következetesen egy teljes ellenzéki összefogásban gondolkodunk. Hiszünk abban, hogy minden demokratikus párt a szavazóinak az érdekeit kell, hogy képviselje, s mivel a közös indulás szándéka a választók részéről elvárás, még van lehetőség ennek megvalósítására.
A VÁLASZ Párt kezdeményezte a Demokratikus Választási Szövetség megalakítását, melyben minden magát demokratikusnak tartó, kormányváltásért dolgozó pártnak helye van.
Mi továbbra is képviseljük mindazokat a választókat - kerüljenek ki bármely oldal/párt szimpatizánsai közül -, akik felismerik az ellenzéki összefogás szükségességét, mint a kormányváltás egyetlen reális lehetőségét.
     Kiadó: VÁLASZ - Változást Akaró Szavazók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.