OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. október 16., hétfő 17:17

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Az a Fidesz vádaskodik, amelynek az emberei tízezreket hagytak cserben

    Az a Fidesz vádaskodik, amely cserbenhagyott 21 ezer Quaestor-károsultat, nem kártalanította a Buda-cash károsultjait sem, a devizahitelesek kárára nyerészkedett, viszont 260 milliárd forintot szórt el értelmetlenül a Magyar Nemzeti Bank alapítványain keresztül.

Az a Fidesz vádaskodik, amely felvett 1,3 milliárdot egy foglalkoztatási programra, de 2860 embert nem fizetett ki, és azóta sem rendezte az ESZOSZ cserbenhagyott munkavállalóinak ügyét.

Az a Fidesz kreál koncepciós ügyet, amely valódi bűnszövetkezetként működik: a kenőpénzt követelő Mengyi "Voldemort" Roland, a vagyonnyilatkozatában valótlan adatokat feltüntető Rogán Antal, a pályázati milliárdokat lenyúló Farkas Flórián vagy a vagyonnyilatkozatát meghamisító Simonka György mind a Fidesz embere.

A Fidesz-kormány célja, hogy koncepciós eljárást folytasson le egy olyan ügyvéd ellen, aki korábban több tucat pert nyert Orbán Viktor haverjaival szemben. Ezekben a perekben rendre fény derült a fideszes gazdasági maffia működésére. Ez az oka a Czeglédy Csaba ellen indított koncepciós ügyészségi eljárásnak.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.