OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. október 16., hétfő 18:16

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Minden szükséges karbantartást elvégzett az iskolákban a Szekszárdi Tankerületi Központ

    Hadházy Ákos alaptalanul vádolta meg a Szekszárdi Tankerületi Központot. A Tankerületi Központ eddig idén mintegy 50 millió forintból valósított meg az iskolákban felújítási, karbantartási munkálatokat, amelyek ütemezését az iskolaigazgatókkal előre egyeztette. A Szekszárdi Garay János Gimnáziumban a Tankerületi Központ megbízásából a kivitelező vállalkozó 1000 négyzetméter irodai, tantermi, folyosói falfelületet festett ki. Ezen felül kezdeményezte az iskola igazgatója, hogy a diákok iskolai közösségi szolgálat teljesítésének keretében illetve az osztályok közösségi szellemének fejlesztése érdekében a szülőkkel közösen kifesthetik a saját osztálytermüket. Erről előzetesen egyeztetett a szülői munkaközösséggel, és tájékoztatta a lehetőségről az érintetteket. A kezdeményezés pozitív visszhangra talált mind a szülők, mind a tanulók részéről, így ezek alapján érthetetlen az LMP társelnökének vádaskodása. A Szekszárdi Tankerületi Központ intézményeiben a karbantartási munkák az év során továbbra is ütemezetten haladnak, a közeljövőben sor kerül a Garay Gimnázium tetőszerkezetének javítására is.
    
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.