OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. október 17., kedd 11:32

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - Trócsányi László rendszeresen megfutamodik a parlamenti vita elől

    Trócsányi László igazságügyi miniszter szokásává vált, hogy azon ritka alkalmakkor is, amikor jelenlétével személyesen megtiszteli az Országgyűlést, elmondja nyitóbeszédét, majd látványosan kivonul az ülésteremből. Még a frakciók vezérszónokait sem hallgatja meg. Ez a parlament lenézése, semmibe vétele, a Ház tekintélyének megsértése. Főképpen egy igazságügyi minisztertől. Ezért az MSZP a Házbizottsághoz fordul, arra kérve a házelnököt, hogy vegye elejét az ilyen kormányzati gyakorlatnak. Bízunk abban, hogy Kövér László, aki oly következetesen bírságol meg egy transzparens felmutatásakor ellenzéki képviselőket a Ház tekintélyének megsértése miatt, ezt a valóban tekintélysértő gyakorlatot megszünteti.

Bárándy Gergely
a Törvényalkotási bizottság alelnöke,
országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.