OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. október 17., kedd 12:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - 2017 a kijózanodás éve és nem a lázadásé

    A liberálisok álláspontja ma már a migrációs kérdésben általánosan elfogadott Európában. A liberálisok határozott különbséget tesznek a menekültek és a bevándorlók között, a valódi menekültek számára átmeneti menedéket kívánnak nyújtani addig, ameddig a helyzet a menekültek eredeti hazájában nem rendeződik, és utána vissza kell nekik oda térniük. A menedékkérelmek elbírálását az EU külső határain vagy azon kívül kívánják lefolytatni. Soha nem támogatták a korlátlan és ellenőrizetlen bevándorlást. Azt javasolják, hogy jöjjön létre egy korszerű, transzparens, világos kritériumokon alapuló bevándorláspolitika, mint amilyen Kanadában már évek óta bevált. Ez pontrendszer alapján méri fel a bevándorlást kérvényezők képességeit, tudását, készségeit, és ez alapján dönt a bevándorlás engedélyezéséről.
Mi, magyar liberálisok ezt az európai liberális álláspontot képviseljük itthon is a menekült- és bevándorláspolitikában.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.