OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 20. szombat
Ismertető


2017. október 17., kedd 12:54

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÜZENET A BALOLDALNAK

        Megemlékezések, előadások, koszorúzások, ezekben a napokban idézzük fel az ötvenhatos eseményeket országszerte. A Honfoglalás 2000 Egyesület, az alkalmat felhasználva üzenettel fordul baloldali honfitársainkhoz.
Tisztelt baloldali Barátaink! Legyen végre megbékélés, nemzeti összefogás, harcoljunk vállvetve: védjük határainkat, őrizzük meg hazánk függetlenségét, kultúránkat, értékeinket. Emlékezzünk együtt – nemzeti zászlónk alatt – a múlt eseményeire, hőseinkre, az áldozatokra. 1956-ban a Világ a magyarokról beszélt, mutassuk meg ma is, hogy kis országunkban egy büszke, bölcs, bátor nemzet él, mely példát mutat a világ népeinek. Fogjunk össze, álljuk útját a nemzetellenes külső- és belső- felforgató erőknek, építsük együtt jövőnket, szép hazánkat.
Az ünnepi események alkalmából – jelen történelmi felhívásával – tisztelettel köszönt minden jó szándékú magyar embert a Honfoglalás 2000 Egyesület, a Nemzeti Szociáldemokraták Egyesülete és a Pannonpuli.hu Közéleti Magazin.  
                                                                                                                                          Kelt Budapesten, 2017. október 17.  

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.