2018. július 22. vasárnap

2017. október 17., kedd 12:54

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ÜZENET A BALOLDALNAK

Megemlékezések, előadások, koszorúzások, ezekben a napokban idézzük fel az ötvenhatos eseményeket országszerte. A Honfoglalás 2000 Egyesület, az alkalmat felhasználva üzenettel fordul baloldali honfitársainkhoz.
Tisztelt baloldali Barátaink! Legyen végre megbékélés, nemzeti összefogás, harcoljunk vállvetve: védjük határainkat, őrizzük meg hazánk függetlenségét, kultúránkat, értékeinket. Emlékezzünk együtt – nemzeti zászlónk alatt – a múlt eseményeire, hőseinkre, az áldozatokra. 1956-ban a Világ a magyarokról beszélt, mutassuk meg ma is, hogy kis országunkban egy büszke, bölcs, bátor nemzet él, mely példát mutat a világ népeinek. Fogjunk össze, álljuk útját a nemzetellenes külső- és belső- felforgató erőknek, építsük együtt jövőnket, szép hazánkat.
Az ünnepi események alkalmából – jelen történelmi felhívásával – tisztelettel köszönt minden jó szándékú magyar embert a Honfoglalás 2000 Egyesület, a Nemzeti Szociáldemokraták Egyesülete és a Pannonpuli.hu Közéleti Magazin.
                                                                                                                                          Kelt Budapesten, 2017. október 17.

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták