2024. április 25. csütörtök

2017. október 17., kedd 17:24

A Wekerlei Társaskör Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - Wekerlei Társaskör Egyesület hagyományteremtő szándékkal indítja útjára a Cégér-wekerlei filmfesztivált, melyre ipar- és helytörténeti dokumentumfilmekkel lehetett pályázni. Az érdeklődők november elején tekinthetik meg a beérkezett alkotásokat.A zsűri elnöke: Péterffy András Balázs Béla-díjas filmrendező, operatőr.A rendezvény fővédnöke: Dr. Hiller István Kispest országgyűlési képviselője, a Parlament alelnök Védnökök: Gajda Péter Kispest polgármestere és Dr. Rosivall László Széchenyi-díjas orvos professzor. A filmfesztiválon való részvétel INGYENES.A fesztivál az NKA támogatásával valósulhat meg.

A Wekerlei Társaskör Egyesület hagyományteremtő szándékkal indítja útjára a Cégér- wekerlei filmfesztivált, melyre ipar- és helytörténeti dokumentumfilmekkel lehetett pályázni.
A zsűri elnöke: Péterffy András Balázs Béla-díjas filmrendező, operatőr
A rendezvény fővédnöke: Dr. Hiller István Kispest országgyűlési képviselője, a Parlament alelnöke
Védnökök: Gajda Péter Kispest polgármestere és Dr. Rosivall László Széchenyi-díjas orvos professzor,
A filmfesztivál az NKA támogatásával valósul meg.
Kiemelt fő támogató: Magyar Kollégium Kulturális Egyesület
Támogatók: Bp. Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata és a Wekerlei Séták
Az esemény a Wekerlei Társaskör Egyesület és a WKK együttműködésében jön létre.A részvétel díjtalan!
Részletek: a wekerletelep.hu oldalon

Kiadó: Wekerlei Társaskör Egyesület