OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. október 19., csütörtök 06:44

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 19., csütörtök (OS) - AQP közleménye bizniszpártok ellen

    KÉRJÜK, KÖVETELJÜK, HOGY A BIZNISZPÁRTOKAT, ILLETVE  A LEHETŐSÉGET SZÜNTESSÉK MEG, HOGY VALÓS TEVÉKENYSÉG NÉLKÜL VEHESSÉK FEL AZT A SOK-SOK MILLIÓ FORINTOT. Utána pedig hivatalos elszámolás hiányában vonják meg ezektől a bizniszpártoktól a működést. És ha nem sikerül nekik a kötelezettségeket teljesíteni – de ha bejutottak, akkor is –, a legszigorúbb elszámoltatás legyen – akár végrehajtási záradékkal, vagyonelkobzással is elérve –, hogy visszakerüljön a jogtalan pénzt.
AQUILA Pártként kérjük Miniszterelnök Urat, vessen véget ennek a biznisznek, ami 4 évente lehetőséget ad országunk kirablására. A 4 évvel ezelőtti választásoknál is kb. 1 899 724 750 Ft kiszabott bírságból 2015-ig 3 365 884 Ft befizetett bírság volt csak, a többivel  nem számoltak el, és most is egyre csak alakulnak a kis pártocskák, akik majd összetömörülve országos listát állítnak, hogy minél több pénz kerüljön a zsebeikbe. S mivel eddig sem volt semmi következménye az el nem számolásnak, logikusan gondolják, itt egy újabb csalási lehetőség. Én ezt nem engedném meg! Törvénnyel kellene szabályozni, hogy akik fél év alatt nem az alapszabályukban foglaltak szerint tettek (meg kellene nézni, hogy x mennyiségű életjelet mutattak-e vagy csak választásokra ébrednek fel), azokat még most, a választás előtt törölni lehessen (vagy ezt bevezetni 1 év felkészülési idővel), de tenni kellene ellenük valamit, törvényeket/rendelkezéseket hozni, hogy jogosan meg ne tehessék.

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.