OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. október 19., csütörtök 18:41

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. október 19., csütörtök (OS) - A Jobbik helyre fogja állítani a sajtószabadságot

    A pártállam egyik legfőbb sajátossága az, amikor egy párt nemcsak az állami szerveket, de a demokráciákban fontos ellenőrző szerepet betöltő médiát is a teljes uralma alá akarja hajtani. A Fidesz pártállamot épít.

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a fideszesekkel feltöltött Médiatanács – miközben például az RTL terjeszkedését megakadályozza – sorra adja hozzájárulását ahhoz, hogy lassan az egész magyar médiapiac a megyei és országos sajtótermékekig Orbán Viktor baráti körének kezébe kerüljön. Ezzel a Médiatanács ahhoz járul hozzá, hogy a választók csak a kormánypropagandáról tájékozódhassanak, a valóságról ne, csak a Soros-tervről olvashassanak, az Orbán-tervről ne.

A Jobbik kormányra kerülve, le fogja bontani a pártállami rendszert, helyre fogja álltani a sajtószabadságot: a médiát vissza fogjuk venni a pártpropagandistáktól, hogy visszaadhassuk azt a valódi újságíróknak, ezáltal biztosítva a sokszínű és kiegyensúlyozott tájékoztatás és tájékozódás lehetőségét.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.