OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. október 20., péntek 11:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OS) - Visszatér a szurkolás a Ferencváros stadionjába

    A Jobbik Ifjúsági Tagozata üdvözli a tegnap meghozott döntést, miszerint újra beengedik a Ferencváros szurkolóit a csapat mérkőzéseire 3 év eltelte után. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a teljesen felesleges és diszkriminatív kitiltás eltörlésére csak most került sor, megfosztva ezzel futball szurkolók ezreit a közös szurkolás élményétől.  

Az elmúlt évek hercehurcái a Ferencváros szurkolói és Kubatov Gábor pártigazgató és klubelnök között jól mutatják, hogy a politikának ki kell vonulnia a sportból, hiszen a választások közeledtével ez a lépés jól mutatja, hogy nem a futball szeretete, hanem a politikai haszonszerzés volt a célja a Ferencváros vezetésének.

Hisszük, hogy a focinak a fair playről, a tisztességes helytállásról és a rajongók odaadó szurkolásáról és szórakoztatásáról kellene szólnia, és nem pedig a hétköznapi fideszes arroganciáról. Tiszteletünket fejezzük ki a szurkolók előtt, akik Dávidként felvették Góliáttal a harcot, és példátlan összefogás mellett sikert értek el küzdelmük során.

Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.