OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. október 20., péntek 11:35

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OS) - Ki egyetlen lelket ment meg, az egész világot menti meg!

    A Kéményseprők Országos Szakszervezete üdvözli Áder János köztársasági elnök döntését, miszerint aggályosnak tartja a napokban elfogadott kéményseprésről szóló Tv. módosítását és azt újra gondolásra visszaküldi az Országgyűlés elé.

Ezen döntésével Áder János tanúbizonyságot tett arról, hogy a nemzet egységét kifejezve, vitathatatlanul fontosnak tartja a magyar állampolgárok élet- és vagyonvédelmének biztosítását, továbbá a környezet megóvását és ugyanerre kéri a magyar Országgyűlés valamennyi képviselőjét.

A hazai- és nemzetközi kéményseprő szervezetek egyöntetű véleménye, hogy Áder János köztársasági elnök egy tényeken alapuló, felelős döntést hozott, mely kizárólag a magyar társadalom érdekeit szolgálja és hisszük, hogy az Országgyűlés valamennyi képviselője -párthovatartozástól függetlenül - Kölcsey szellemiségét követve fogja meghozni döntését e kérdésben, miszerint a Haza minden előtt!
     Kiadó: Kéményseprők Országos Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.