OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. október 22., vasárnap 15:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. október 22., vasárnap (OS) - Reagálás Szanyi Tibor mai Facebook bejegyzésére

        Megdöbbentő és botrányos a szocialista Szanyi Tibor megnyilvánulása. 61 évvel a forradalom és 28 évvel a rendszerváltás után az MSZP-ben még mindig ott szunnyad a gyűlölet és a cinizmus az 56-os forradalom iránt. Az MSZP még mindig idézőjelbe teszi a nemzeti ünnepet, meggyalázva ezzel minden forradalmi hőst és hozzátartozóikat.
     Ma szabadon ünnepelhetjük 1956-ot, a magyar történelem egyik legnagyobb szabadságharcát, amelyet a legkegyetlenebb megtorlás, kínzás, bebörtönzés, kényszermunka és üldözés kísért. A mai magyar demokrácia 1956 eszmeiségére épül, ’56 büszke és sugárzó pillanatára, a pesti srácok halált megvető bátorságára.
     Ma sem engedünk az ’56-ból, ma is készek vagyunk küzdeni ugyanazokért az értékekért. Aki 1956-ot idézőjelbe teszi, az a demokráciából írja ki magát, és nincs helye a magyar közéletben. 28 év túlságosan hosszú türelmi idő volt Szanyi Tibor és elvtársai számára.  
     Aki méltón és békésen szeretne emlékezni az ott lesz hétfőn, a Terror Ház Múzeum előtt az Andrássy úton, ahol beszédet mond Magyarország miniszterelnöke.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.