OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. október 27., péntek 13:06

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. október 27., péntek (OS) - A nemzetbiztonsági szolgálatok nem válhatnak a Fidesz gyűlöletpropagandájának eszközévé!

    Orbán Viktor mai rádióinterjújában előadott összeesküvés elmélete nem más, mint a civil szervezetek és a kormánykritikus közéleti szereplők elleni újabb támadás hangulati megalapozása. A banánköztársaságokra jellemző stílusban nyilatkozó miniszterelnök azt állította, hogy ehhez a támadáshoz a nemzetbiztonsági szolgálatokat is fel akarja használni.

Számtalanszor felszólítottuk a kormányt, hogy amennyiben a civil szervezetek részéről vannak Magyarország nemzetbiztonságának aláásására irányuló törekvések, azokat tárják a Nemzetbiztonsági bizottság elé. A kormány évek óta lejárató kampányt folytat a civil szervezetekkel szemben, de még soha egyetlen vád tekintetében sem szolgáltak bizonyítékokkal!

Felszólítjuk Orbán Viktort és kormányát, hogy hagyjon fel a rágalomhadjárattal, és ne rángassa bele a nemzetbiztonsági szolgálatokat politikai játszmájába! Ez a felelőtlen magatartás ugyanis nemcsak a demokratikus elveket sérti, de hosszú távon a nemzetbiztonsági szolgálatok szakszerű működését és ezáltal Magyarország biztonságát is veszélyezteti.

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.