OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. november 2., csütörtök 15:19

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye
    Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OS) - Gundel Károly díjátadó Gálaebéd

    A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre emlékeznek.
Az ő 1881-ben kiadott Magyar-francia szakácskönyve alapján, az abban szereplő ételeket modernizálva és újragondolva alkotja meg a gálaebéd menüsorát a felkért séf-csapat.
A 2017-es év Gálaebédjének fő eseménye az MVI által alapított rangos szakmai elismerés, a Gundel Károly-díj immáron 4. alkalommal történő átadása lesz. Az idei díjazott: Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa. A Gálaebéd 6 fogásból álló menüsorát az erre az alkalomra felkért 9 chéf és a több mint 30 közreműködő örömmel, önkéntes munkában vállalta. A Gálaebéd részleteiről a www.mvi.hu oldalon olvashatnak.

     Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.