|
|
2017. november 2., csütörtök 15:19 |
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének közleménye |
|
Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OS) - Gundel Károly díjátadó Gálaebéd |
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg
évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre
emlékeznek. Az ő 1881-ben kiadott Magyar-francia szakácskönyve alapján, az
abban szereplő ételeket modernizálva és újragondolva alkotja meg a
gálaebéd menüsorát a felkért séf-csapat. A 2017-es év Gálaebédjének fő eseménye az MVI által alapított
rangos szakmai elismerés, a Gundel Károly-díj immáron 4. alkalommal
történő átadása lesz. Az idei díjazott: Csapody Balázs, a
balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa. A Gálaebéd 6 fogásból
álló menüsorát az erre az alkalomra felkért 9 chéf és a több mint 30
közreműködő örömmel, önkéntes munkában vállalta. A Gálaebéd
részleteiről a www.mvi.hu oldalon olvashatnak.
Kiadó: Magyar Vendéglátók Ipartestülete
-------------------------------------------------------------------
Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait
minden esetben OS jelzéssel használják fel.
Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be
beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben
jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
|
|