OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 2., csütörtök 18:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OS) - Spät Judit (Együtt): Azonnali beavatkozást az egyetlen hazai hospice ház működésének fenntartásához! - Évi 50 millió forint miatt szűnhet meg a végstádiumban lévő betegekről gondoskodó intézmény

    Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja szerint felfoghatatlan embertelenség, hogy a kormány ölbe tett kézzel nézi, a Budapest Hospice Ház működésképtelenné válhat. A fennmaradáshoz jelenleg mindössze évi 50 millió forint hiányzik, miközben ennek 60-szorosával, 3 milliárd forinttal emelték Orbán Viktor leendő dolgozószobájának kialakítására szánt forrásokat. Azonnali segítség kell az intézmény megmentéséhez, utána pedig tartós megoldással kell biztosítani a zavartalan működést.
A daganatos betegségek kezelését szolgáló onkológiai szerek TB támogatásán zajló spórolás után a magát kereszténynek és családbarátnak hazudó Fidesz-KDNP kormányzat ismét embertelenségi szégyenbizonyítványt állít ki magáról. Jelenleg azt nézik ölbe tett kézzel, hogy 50 millió forint forráshiány miatt bezárni kényszerülhet a Budapest Hospice Ház.
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.