OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. november 3., péntek 16:12

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 3., péntek (OS) - Tízéves a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ), tíz éve létezik ifjúsági vállalkozásfejlesztés Magyarországon és idén tízedik alkalommal rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. November közepén országszerte ingyenes előadásokkal inspirálják a fiatalokat és  idén is őszintén, és kendőzetlenül kerülnek terítékre a legégetőbb témák.

    A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) a világ több, mint 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILUEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét, idén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) társszervezésével. Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata.

Az ifjúsági vállalkozásfejlesztés mára globális mozgalommá vált, hiszen a piac és a döntéshozók is rájöttek arra, hogy az Y és a Z generációt nem lehet a hagyományos eszközökkel megmozgatni.

"A FIVOSZ az ifjúsági vállalkozásfejlesztésnek nemcsak szakmai, hanem szellemi iránymutatójává is vált nemzetközi szinten, hiszen az általunk életre hívott különleges programokkal és módszerekkel bebizonyítottuk, hogy milyen fontos egy innovatív eszközrendszerrel megközelíteni a fiatalokat illetve a vállalkozásfejlesztést" – fogalmazott Dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke.
     Kiadó: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.