OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. november 3., péntek 16:12

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 3., péntek (OS) -

    Dr. Kovács Patrik felhívta rá a figyelmet, hogy az ifjúsági vállalkozásfejlesztés alapja, hogy a millenniumi generáció másként fogyasztja az információt, másként viszonyul a technológiához, mások a figyelem- és motivációs pontjai, a FIVOSZ pedig pont ezek kapcsán tud hatékony segítséget nyújtani: a fiatalok nyelvén szól a fiatalokhoz, ahogy a rendezvénynek is ebben rejlik a sikere.

"A fiatal vállalkozók hete a magyar gazdasági utánpótlás-nevelés kulcseseménye, mert rendezvényeken résztvevő több ezer fiatal a legismertebb, leghíresebb gazdasági szereplőktől tanulhat igazi tippeket és trükköket, itt őszintén beszélgetünk" – nyilatkozott.

A novemberben megrendezésre kerülő esemény a Budapesti Vállalkozások Napjával veszi kezdetét. A BKIK és a FIVOSZ sorsfordító konferenciáján megtudhatjuk, hogyan kell kezelni a sikert és hogyan vonjuk le a tanúságokat. Az előadók soraiban többek közt ott lesz Csepreghy Nándor államtitkár és Szily Nóra, de és Denizzel is beszélgethetnek majd a fővárosban az érdeklődők.

Kedden, az Üzlet és Karrier napján az érdeklődők megtanulhatják, milyen lehetőségek állnak a fiatalok előtt egy sikeres életet felépíteni, és hogy hogyan válik valakiből elismert vállalkozó. Színpadra lép Béres Alexandra fitneszedző és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is, de bátran lehet majd kérdezni a Panyolai Pálinka, a Budapesti Értéktőzsde és az OTP Ingatlanpont képviselőitől is.
     Kiadó: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.