OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. november 4., szombat 09:25

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. november 4., szombat (OS) - A Hiteles Mozgalom javaslata egy devizahiteles parlamenti bizottság felállítása - civilek bevonásával.

    Hétfő délután, november 6.-án, ellenzéki és független képviselők kezdeményezésére devizahiteles vitanapot tart a Parlament "A devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről" címmel. A vitára szánt idő, 5 óra alatt nagyon sok problémát ismertetni tudnak egymással a képviselők, valószínűleg minden politikai oldal ismertetni fogja a megoldási javaslatait is. Abban bízunk, hogy a vita során rájönnek arra, hogy a bankszektor, a bankfelügyelet, az MNB, a PBT, a fogyasztóvédelem, a Kúria, a bíróságok, az ügyészségek, a közjegyzők, a minisztériumok, a behajtók és végrehajtók devizahiteles tevékenységének megismerésére, a visszaélések, az emberi alapjogok és fogyasztóvédelmi elvek megsértésének feltárására, az elmúlt 15 év manipulálásainak, félrevezetéseinek és csalásainak közzé tételére ennyi idő kevés.

Sajnálatos módon ismét úgy beszélnek rólunk, problémáinkról, hogy az érintettek a vitában nem vehetnek részt, nem kérdezhetnek, nem javasolhatnak.

Devizahiteles parlamenti bizottság felállítását tartjuk szükségesnek, melynek munkájában civil szervezetek is részt vehetnek.

     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.