OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. november 4., szombat 11:56

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 4., szombat (OS) - A Nagy Testvér figyel téged

    Miközben az állam működése egyre átláthatatlanabb, a közérdekű adatok jelentős része titkosított, addig az állampolgárokra vonatkozó adatgyűjtés és az állampolgárok megfigyelése totálissá válik.
A magyar kormány újabb tervezett intézkedése a besúgókat és provokátorokat munkájuk elvesztésével fenyegeti: tevékenységüket digitalizálják .

A Liberálisok megdöbbenéssel értesültek arról, hogy egy titkos kormányzati tervezet szerint az Orbán-kormány minden magyar állampolgár és cég hivatalos adatait és ügyeit a Kormányzati Adattrezor  nevet viselő adatbankban gyűjtené össze 2018. január 1-től.

Minden államigazgatási szervet, a helyi önkormányzatokat, a bíróságokat, az ügyészségeket, a közjegyzőket, a bírósági végrehajtókat, a köztestületeket és a közüzemi szolgáltatókat arra kötelezik, hogy az állmpolgárokra vonatkozó minden adatot a Kormányzati Adattrezor számára továbbítsanak.

A Liberálisok tiltakoznak az ellen, hogy rohamléptekkel épül ki az orwelli totális állam, ahol a Nagy Testvér figyel és elszámoltat mindenkit.
Mindez nem a biztonságunkat szolgálja, hanem az állampolgárok teljes kiszolgáltatottságához vezet.
Ennek a folyamatnak a része az új egészségügyi adatszolgáltatási rendszer is, amely széles körben gyűjt érzékeny adatokat nem csupán egészségi állapotunkról, hanem pld. szexuális szokásainkról és partnereinkről.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.