OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. november 5., vasárnap 13:46

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. november 5., vasárnap (OS) - Büntetés helyett luxus: vajon miért jár ez a Quaestor-vezérnek?

    A jogállamiság megcsúfolásának tartja a Jobbik, hogy a több tízezer családot megkárosító Quaestor-vezér a börtön helyett egy fényűző üzleti tréningen vehet részt. A Hír TV információi szerint most éppen nyugdíjas-szövetkezet létrehozásán töri a fejét Tarsoly, akinek vallomása szerint nincs jövedelme és vagyona. Magyarországon ma nem a tolvajok elszámoltatása és az áldozatok kártalanítása az elsődleges, hanem a korrupt rezsim fenntartása és a vádalkuszerű egyezség biztosítása a főtolvajoknak. Ők azok ugyanis, akik túl sokat tudnak és ha beszélni kezdenének,  dominó módjára dőlne be a hatalom. De nem ez történik, hanem a brókerbűnözők cinikusan a képünkbe hazudnak, a hatóságok pedig asszisztálnak ehhez. Ahogy Kulcsár Attila, úgy Tarsoly Csaba is vígan él, míg a károsultak futhatnak pénzük után.
A Jobbik politikusai a Quaestor-botrány kirobbanásakor egyedüliként nyilatkoztak, hogy sem ők, sem hozzátartozóik, illetve érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságaik nem tartottak, és így nem is vettek ki pénzt bennfentes információk alapján a Quaestor-cégcsoportból a bedőlés előtt. 2015 márciusa óta várjuk a többi párt, különösen a Fidesz hasonló nyilatkozatát.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.