OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. november 6., hétfő 11:07

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Súlyos százezreket fizethet a hazug kormánysajtó a Jobbiknak

    Az eddig több mint hetven megnyert sajtóper után a Jobbik és politikusai személyiségi jogi perekben is sorra vesznek elégtételt a Fidesz hazug lakájmédiáján.

Múlt pénteken a TV2-n és az Origón volt a sor, akiket azért kellett a nemzeti pártnak bíróság elé citálnia, mert a "Bróker Marcsi-botrányban" való részvételt hazudták róluk, azt, hogy egy abban az ügyben érintett vállalkozótól kapott többmilliós támogatást. A kormány hazugsággyárai ezúton is csúfosan megbuktak a bíróságon, semmit nem tudtak bizonyítani abból, amit közöltek, a valótlan állításokért pedig több mint félmillió forint sérelemdíjat kell megfizetniük a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a Jobbiknak.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.