OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. november 8., szerda 13:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. november 8., szerda (OS) -

    Az Együtt Szijjártó Pétert kérdezi: Miről tárgyalt a magyar kormány Donald Trump tanácsadójával?
Az Index arról számolt be, hogy Carter Page, Donald Trump Oroszország-ügyi külpolitikai tanácsadója egy kongresszusi meghallgatáson elárulta, 2016 nyarának végén legalább két magyar kormányzati személlyel találkozott Budapesten. Előfordulhat hogy akár még egy orosszal is folytatott megbeszélést.
Az Együtt szerint aggodalomra ad okot, hogy a magyar kormány belekeveredett Donald Trump 2016-os amerikai elnökválasztási kampányába.
Az Együtt szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek azonnal válaszokat kell adnia az ügyben: Kivel találkozott a magyar kormány részéről Donald Trump tanácsadója Budapesten? Ki volt még jelen ezen a találkozón, milyen jellegű kérdések merültek fel?

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.