OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 23. szombat
Ismertető


2017. november 13., hétfő 17:13

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 13., hétfő (OS) - Mivel is akarták átverni a szocikat és az ellenzéket a Liberálisok?Sötét, borús fellegek fodrozódnak a Magyar Liberális Párt felett. Mint  tudjuk, aki mer, az nyer, aki nem az sermer.

    a jelöltek és nem "elvont" értelmiségiek. Ahogy levelükben is írták a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) holdudvarából szerettek volna "mazsolázni".

A Magyar Liberális Párt megmutatta, hogyan kell a liberalizmus eszméjét rosszul  ápolni Magyarországon, azonban ez kifejezetten ellentétes a XXI.                                                                                            századi század Európai Unió eszmeiségével.

"Fenn az ernyő - nincsen kas", talán ez lehetne akciójuk mottója.

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!  

Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tel: 06-70-3989160 info@vallalkozokszovetsege.com  http://vallalkozokszovetsege.com/ https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8 https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.