OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 14., kedd 17:38

Az Emmi Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának közleménye
    Budapest, 2017. november 14., kedd (OS) - ALAPÍTVÁNYT HOZ LÉTRE A KORMÁNY A MAGYAR-LENGYEL KAPCSOLATOK ERŐSÍTÉSÉRE - A Magyar Országgyűlés ma döntött arról, hogy létrehozza a Wacław Felczak Alapítványt.

    Az alapítvány kiemelt célja és feladata, a magyar-lengyel barátság hagyományának, az együttműködés fontosságának a tudatosítása és továbbadása a fiatal generációk számára, a fiatalok közötti együttműködés és kapcsolatépítés erősítése, az egymás nyelvének, kultúrájának megismerését célzó tudományos és oktatási tevékenység ösztönzése, az ifjúsági együttműködés keretében a kapcsolatok erősítése a kultúra és a sport területén, valamint a magyar-lengyel kulturális, gazdasági és politikai szervezetek közös innovációs gondolkodásának, projektjeinek elősegítése.
     Kiadó: Emmi - Család-, és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.