OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 14., kedd 20:39

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 14., kedd (OS) - Liberálisok: a kormány feleslegesen önt milliárdokat a futballba

    Bár a Liberálisok nem szoktak a magyar labdarúgó válogatott teljesítményével foglalkozni, a csütörtöki, szégyenletes luxemburgi vereség mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ma este Costa Rica ellen zárja évét a válogatott, de bármi lesz is az eredmény, azon nem fog változtatni, hogy minden idők legkudarcosabb esztendejét hagyja maga mögött a magyar labdarúgás.

Hihetetlen mennyiségű pénzt öntöttek az elmúlt évben a sportágba mindenféle eredmény nélkül, miközben Tállai András, a NAV elnöke maga is beismerte, hogy Magyarországon rengeteg szegény ember él, akik támogatásra szorulnának.

A Magyar Liberális Párt javasolja, hogy a kormány a futballba ölt, feleslegesen kidobott milliárdokat a jövőben az egészségügyre, az oktatásra, vagy épp a hátrányos helyzetűek felzárkóztatására fordítsa.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.