2024. április 19. péntek

2017. november 14., kedd 20:39

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 14., kedd (OS) - Liberálisok: a kormány feleslegesen önt milliárdokat a futballba

Bár a Liberálisok nem szoktak a magyar labdarúgó válogatott teljesítményével foglalkozni, a csütörtöki, szégyenletes luxemburgi vereség mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ma este Costa Rica ellen zárja évét a válogatott, de bármi lesz is az eredmény, azon nem fog változtatni, hogy minden idők legkudarcosabb esztendejét hagyja maga mögött a magyar labdarúgás.

Hihetetlen mennyiségű pénzt öntöttek az elmúlt évben a sportágba mindenféle eredmény nélkül, miközben Tállai András, a NAV elnöke maga is beismerte, hogy Magyarországon rengeteg szegény ember él, akik támogatásra szorulnának.

A Magyar Liberális Párt javasolja, hogy a kormány a futballba ölt, feleslegesen kidobott milliárdokat a jövőben az egészségügyre, az oktatásra, vagy épp a hátrányos helyzetűek felzárkóztatására fordítsa.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt