OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 17. szerda
Ismertető


2017. november 15., szerda 09:03

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 15., szerda (OS) -

    A gazdagok ily módon való megsegítése évi sok milliárd eurós veszteséget jelent a többségnek, ami megszorítások formájában, valamint az embereket és a helyi kkv-ket sújtó adóterhek folytonos növekedésében jelenik meg.

Orbánnak ez szinte ajándék. Az emberek egyre növekvő vagyoni különbségekből adódó jogos dühét gyűlöletkampányaival az éppen tetszőleges társadalmi réteg, vagy kisebbség ellen tudja fordítani. Nyugdíjasok, tanárok, orvosok, civil szervezetek, menekültek. Lassan nem lesz olyan társadalmi csoport, amelyen nem gázolt keresztül. Csak a NER oligarchák maradnak érintetlenül.

"Ez a fokú társadalmi szétszakítottság, vagyoni és jövedelmi különbség, valamint az ebből adódó feszültség robbanás közeli állapotot idézett elő. Így, ahogy az adóparadicsomokkal és az adóelkerülő pénzelittel való elszámolás, úgy az Orbán kormánnyal való leszámolás is nagyon közel van" - tette hozzá a szocialista politikus.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.