OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. november 16., csütörtök 07:24

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 16., csütörtök (OS) - Örömmel üdvözöljük a bizniszpártok elleni törvényt!

    2017. 10. 18-án kiadott közleményünkben kértük a Kormányt, hogy tegyen a bizniszpártok országunkat kirabló tevékenysége ellen. Nem tudjuk belejátszott-e a kérésünk, de nagy örömmel üdvözöljük a kampányfinanszírozási törvény módosítását, amit már rég meg kellett volna tenni, de most legalább megvan! https://index.hu/belfold/2017/11/14/kampanyfinanszirozas_btk_szigoritas_parlament/ "az egyéni jelöltekhez hasonlóan mostantól a pártoknak is kötelező visszafizetniük az államtól kapott kampánypénzt, ha a választásokon nem érik el az 1 százalékot."
Reméljük, keményen betartatják a most hozott törvénymódosítást, s az esetleges kiskapuk nyitását is figyelemmel kísérik, és annak is elejét veszik.
Az AQUILA Párt minden kedves hazánkfiának - olcsóbb vaj és tojás árakat -, minden embernek békés, őszinte lelkű adventi készülődést kíván.  

Varga Péterné elnök

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.