2024. április 26. péntek

2017. november 16., csütörtök 12:43

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 16., csütörtök (OS) -

Juhász Péter és Karácsony Gergely tiltakozik az Orbán-rezsim újabb szabadságkorlátozó lépése ellen, annak azonnali visszavonására szólítja fel a kormányt. Az ilyen putyinista hozzáállás helyett korrupció-ellenes ügyészség és Közérdekvédelmi Hivatal felállításával kell biztosítani a bíróságok függetlenségét, a korrupciós ügyek független feltárását.
Orbán Viktort semmi nem fogja visszatartani újraválasztása esetén a maradék szabadságunk felszámolásától. Ezért is kell 2018-ban megtörni hatalmát. Az Együtt és a Párbeszéd szövetsége hisz abban, hogy le lehet győzni a Fideszt, nem alakul jövő nyáron újabb Orbán-kormány. Ehhez a választók bizalmának visszanyerésére és jó ellenzéki együttműködésre van szükség. Az Együtt–Párbeszéd-szövetség és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt ezért dolgozik.

Juhász Péter
az Együtt elnöke