OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 16., csütörtök 12:43

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 16., csütörtök (OS) -

    Juhász Péter és Karácsony Gergely tiltakozik az Orbán-rezsim újabb szabadságkorlátozó lépése ellen, annak azonnali visszavonására szólítja fel a kormányt. Az ilyen putyinista hozzáállás helyett korrupció-ellenes ügyészség és Közérdekvédelmi Hivatal felállításával kell biztosítani a bíróságok függetlenségét, a korrupciós ügyek független feltárását.
Orbán Viktort semmi nem fogja visszatartani újraválasztása esetén a maradék szabadságunk felszámolásától. Ezért is kell 2018-ban megtörni hatalmát. Az Együtt és a Párbeszéd szövetsége hisz abban, hogy le lehet győzni a Fideszt, nem alakul jövő nyáron újabb Orbán-kormány. Ehhez a választók bizalmának visszanyerésére és jó ellenzéki együttműködésre van szükség. Az Együtt–Párbeszéd-szövetség és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt ezért dolgozik.

Juhász Péter
az Együtt elnöke
és
Karácsony Gergely
a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.