OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 16., csütörtök 20:09

A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. november 16., csütörtök (OS) - Már lehet pályázni az Év fogyasztóvédelmi referense díjra. A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) az országban dolgozó több mint 2 000 fogyasztóvédelmi referens munkájának elismerése és presztízsének növelése céljából idén meghirdette az "Év fogyasztóvédelmi referense" díjat.

    A fogyasztóvédelmi referens díjra öt kategóriában, a kereskedelem, az FMCG, a közműszolgáltatási, az élelmiszerelőállítói, a hírközlési-távközlési kategóriákban lehet pályázni. A legtöbb pontot annak bemutatásával lehet elérni, hogy a pályázó fogyasztóvédelmi referens a munkájával miképpen járult hozzá a vállalkozás fogyasztóvédelmi szemléletének fejlesztéséhez. A pályázaton figyelembe veszik, ha a pályázót a munkáltatója ajánlja a díjra. A pályázati űrlap 2017. november 15-től letölthető a FORE www.fore.hu honlapjáról. A díjak ünnepélyes nyilvános átadására 2018. február második felében kerül sor. A pályázaton résztvevő valamennyi fogyasztóvédelmi referensnek oklevéllel köszönik majd meg, hogy vállalta a megmérettetést. A nyerteseknek és az őket foglalkoztató vállalkozásoknak a FORE széles nyilvánosságot fog biztosítani. Bővebben: Dr. Suhajda Zsuzsanna alelnök Tel.: 30-677-4991
     Kiadó: Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.