2024. április 19. péntek

2017. november 18., szombat 16:00

A Magyar Munkáspárt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 18., szombat (OS) -

Az új törvény hátrányos érinti a Magyar Munkáspártot. Azt a pártot, amely következetesen kiállt a magyar nemzeti érdekekért, fellépett és fellép a migránsok betelepítése ellen, és három évtizede aktív részese a politikai életnek. A törvény megfosztja a Munkáspártot attól a lehetőségtől, hogy a 2018-as választásokon széles körben védje az emberek, a magyar nép, a magyar nemzet érdekeit.
A törvény sértené azokat az elveket, amelyeket az Alaptörvény kimond, a demokráciáról, hiszen jelentős előnyhöz juttatna egyes pártokat.
A fentiek alapján kérem Önt, Tisztelt Elnök Úr, segítse elő a demokratikus értékek védelmét, és ne írja alá az említett törvény.

Budapest, 2017. november 18.

Tisztelettel
Thürmer Gyula