OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 18., szombat 16:00

A Magyar Munkáspárt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 18., szombat (OS) -

    Az új törvény hátrányos érinti a Magyar Munkáspártot. Azt a pártot, amely következetesen kiállt a magyar nemzeti érdekekért, fellépett és fellép a migránsok betelepítése ellen, és három évtizede aktív részese a politikai életnek. A törvény megfosztja a Munkáspártot attól a lehetőségtől, hogy a 2018-as választásokon széles körben védje az emberek, a magyar nép, a magyar nemzet érdekeit.
A törvény sértené azokat az elveket, amelyeket az Alaptörvény kimond, a demokráciáról, hiszen jelentős előnyhöz juttatna egyes pártokat.
A fentiek alapján kérem Önt, Tisztelt Elnök Úr, segítse elő a demokratikus értékek védelmét, és ne írja alá az említett törvény.

Budapest, 2017. november 18.

Tisztelettel
Thürmer Gyula
Magyar Munkáspárt

     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.