OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 20., hétfő 13:14

A Hintalovon Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 20., hétfő (OS) -

    "Feltételezzük, hogy egy felnőtt képes felelős döntést hozni a saját életéről, a családéról, vagy egy egész országéról. Ez nem elvárható, ha valakinek élete első 18 évében nem volt lehetősége részt venni a fontos döntésekben, kialakítania a saját véleményét és ehhez információt szerezni." – Lányi Orsolya, a Hintalovon Alapítvány 19 éves Gyermekjogi Követe

A gyermekjogi plakát letölthető az alábbi linkre kattintva:
https://drive.google.com/file/d/1ZSVPFakypkOWtgrpNZLgy1yu-NKfSW0X/view?usp=sharing

A "Milyen volt gyereknek lenni 2016-ban" jelentés letölthető az alábbi linkre kattintva: https://drive.google.com/file/d/1a_eSqQvHnGrPIMQjZIkPtkxPmCJgtOpn/view?usp=sharing

További információ:
Németh Barbara, gyerekjogi projektvezető
barbara.nemeth@hintalovon.hu,  www.hintalovon.hu

A Gyermekjogi jelentést a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány készítette. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célja, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget, és tegyen a gyerekek kiegyensúlyozott fejlődéséért. Munkánkat olyan szakemberek segítik, akik hosszú évek óta dolgoznak gyerekekkel, és sikeresen alkalmazzák az alapítvány által képviselt gyermekjogi megközelítést. Gyermekjogi programjainkban minden fejlesztési fázisba közvetlenül bevonjuk a gyerekeket és szülőket is, az ötlettől egészen a megvalósításig. Alapelvünk: Róluk gondolkodni csakis velük érdemes!
www.hintalovon.hu

     Kiadó: Hintalovon Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.