OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 11. kedd
Ismertető


2017. november 20., hétfő 15:03

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. november 20., hétfő (OS) - Szégyen, amit Soros emberei már a magyar parlamentben is művelnek - Reagálás Szél Bernadett (LMP) mai akciójára

    Szégyen, amit Soros emberei művelnek. Már nem csak az Európai Parlamentben, hanem a magyar parlamentben is nyíltan Soros György és nem a magyar emberek oldalára állnak. Ez nem meglepő, hiszen Szél Bernadett is Soros katonája, korábban ő maga is a Soros-féle migránspárti szervezeteknél dolgozott. Az LMP korábban azt is nyíltan elmondta, hogy nem tudja máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével.  Az LMP európai parlamenti képviselője (Meszerics Tamás) eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott.
Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.