2018. május 25. péntek

2017. november 21., kedd 11:58

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Czeglédy Csaba mszp-s csaló nyomdokaiban a Fidesz

A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy Bóta József fideszes polgármester, a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola egykori igazgatója, ingyen dolgoztatta a tanintézmény diákjait saját éttermeiben. Az ügy tökéletesen rávilágít a Fidesz álszentségére, hiszen az elmúlt hetekben ők voltak azok, akik képmutatóan aggódtak a Czeglédy-ügyben megkárosított fiatalokért, miközben most kiderült, hogy ők sem különbek az MSZP-s csalónál.

Egyértelmű, hogy a Fideszt a Czeglédy-ügy napirenden tartásával nem a fiatalok iránti őszinte aggodalom vezérelte, hanem csak és kizárólag saját politikai haszonszerzése. Kétszínű a Fidesz és a hozzá tartozó médiabirodalom magatartása, hiszen amíg Czeglédy Csaba hasonló jellegű ügye valóságos fideszes nyilatkozati cunamit váltott ki, addig most, amikor a saját emberükről derül ki, hogy ugyanúgy kihasználta a fiatalokat mélyen hallgatnak.

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója