OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 21., kedd 11:58

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Czeglédy Csaba mszp-s csaló nyomdokaiban a Fidesz

    A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy Bóta József fideszes polgármester, a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola egykori igazgatója, ingyen dolgoztatta a tanintézmény diákjait saját éttermeiben. Az ügy tökéletesen rávilágít a Fidesz álszentségére, hiszen az elmúlt hetekben ők voltak azok, akik képmutatóan aggódtak a Czeglédy-ügyben megkárosított fiatalokért, miközben most kiderült, hogy ők sem különbek az MSZP-s csalónál.

Egyértelmű, hogy a Fideszt a Czeglédy-ügy napirenden tartásával nem a fiatalok iránti őszinte aggodalom vezérelte, hanem csak és kizárólag saját politikai haszonszerzése. Kétszínű a Fidesz és a hozzá tartozó médiabirodalom magatartása, hiszen amíg Czeglédy Csaba hasonló jellegű ügye valóságos fideszes nyilatkozati cunamit váltott ki, addig most, amikor a saját emberükről derül ki, hogy ugyanúgy kihasználta a fiatalokat mélyen hallgatnak.


     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.