OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 21., kedd 13:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - A hospice ellátás támogatását biztosítani lehet, ha a Fidesz nem plakátokra költ, hanem a gondozásra

    Ónodi-Szűcs Zoltán a bűnbakkeresés és kínos magyarázkodás helyett inkább azonnal biztosítsa a hospice ellátást nyújtó intézmények működéséhez szükséges támogatást. A probléma megoldása adott: fogadják el az MSZP javaslatát, amely biztosítaná a gyógyíthatatlan betegeknek és családjaiknak a megfelelő gondoskodást.

Az egész országban összesen két intézményben nyújtanak ilyen segítséget gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek már nincs esélyük a gyógyulásra. A leginkább rászoruló és kiszolgáltatott emberekről gondoskodnak, ezért a megfelelő támogatásuk elengedhetetlen.

Az államtitkár most sem vállalja a felelősséget az egészségügy siralmas állapotáért. A Fidesz alkalmatlanságának újabb bizonyítéka, hogy nem volt hajlandó lemondani egypár plakátról azért, hogy a propagandára fordított pénzből ellássák a gyógyíthatatlan betegeket.

Felszólítjuk a Fideszt, hogy fogadja el a módosító javaslatunkat. Kevesebb plakát több gondoskodás!

MSZP

Bővebb információ: Mesterházy Attila, a Költségvetési bizottság elnök, és Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.