2018. október 19. péntek

2017. november 21., kedd 14:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Jövő nélküli gyerekeket nevel a fideszes iskola

A magyar oktatás útvesztőiből egyre riasztóbb állapotban kerülnek elő a magyar gyermekek. Évről évre minden független vizsgálat és elemzés világosan bemutatja, hogyan vesznek el az értékek a magyar iskolából, hogyan rombolja le hónapról hónapra a tanárok motivációját, a gyerekek tudását az az oktatási környezet, amit a Fidesz-kormány teremtett.

A 2010-ben elindított iskolarombolás immáron több generáció jövőjét tette nehezebbé. A világ egyik legnagyobb és legrangosabb oktatáspolitikai felmérése, az OECD PISA 2015-ös eredményeinek együttműködésre, közös projektmegoldásra vonatkozó eredményei soha nem látott mélységet mutatnak a magyar iskolában. Amellett, hogy a magyar gyerekek egyre kevésbé tudnak írni, olvasni és számolni, együttműködésre sem tanítja meg őket az iskola.
     Kiadó: MSZP Országos Központ