OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2017. november 21., kedd 17:02

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Katonának állt a Kowalsky meg a Vega

    Dr. Simicskó István bízik benne, hogy sok emberhez eljut az üzenet, és sokan megfontolják majd, hogy csatlakozzanak a honvédséghez. Elmondta azt is, hogy a tárca nagy célokat tűzött ki maga elé, amelyeket a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programban fogalmaztak meg. Ezen célok között szerepel, hogy hogy a következő tíz évben a hadsereg létszámát 30 ezer főre, a tartalékos állomány létszámát pedig 20 ezer főre növeljék; az önkéntes tartalékos rendszert új alapokra helyezték. A cél, hogy minden járásban legyen egy századnyi katona.

Balázs "Kowalsky" Gyula, a zenekar frontembere azt mondta: mindenképpen szükségük volt külső segítségre, mert bonyolult és összetett forgatókönyvet írtak a kliphez. Végül a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, konkrétan pedig az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár segítségével sikerült megvalósítani a most megjelent zeneszámhoz tartozó videót. Érdekesség, hogy abban csak színészek szerepelnek, a zenekar tagjai nem, viszont a záró werkfilmben már a tagok is feltűnnek.


     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.