OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 21., kedd 17:06

A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Kínai Nyelven is megjelent Magyarország vezető geopolitikai magazinja a HUG (Hungarian Geopolitics)- A 2016 márciusában indult HUG (Hungarian Geopolitics) magazin  Magyarország vezető geopolitikai és geostratégiai témákkal foglalkozó negyedévente megjelenő folyóirata. A HUG-ot kiadó Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány a kínai nyelvű HUG válogatásban a legérdekesebb és a témakörrel kapcsolatos tanulmányokból állított most össze egy különszámot. A HUG kínai nyelvű speciális kiadása a kínai külpolitika nagyszabású víziójára, az Egy Övezet, Egy Út kezdeményezésre összpontosít.

    Bemutatja az ókori Selyemút létrejöttének folyamatát, és a történelmi időktől egészen napjainkig vezető? kapcsolatát korunk kiemelkedően fontos gazdasági és infrastrukturális projektjéhez, az Új Selyemút kiépítéséhez, amelyben Magyarország is jelentős szerepet kaphat.

Szerzőink olyan nemzetközi szakértők, elismert professzorok, vezető geostratégiai gondolkodók és az új kutató generáció képviselői, akik mind arra vállalkoztak, hogy és bemutassák a világszerte számos helyen szétszórva megtalálható, ám mégis összetartozó értékeket és tudásháló szakmai elemeit. A HUG az értékalapú gondolatokra és gondolkodásmódra épít, céljai között szerepel a nagy földrajzi egységek közötti szinergiák felfedezése, az egyes régiók közötti ezernyi láthatatlan kapcsolat kölcsönhatásainak bemutatása, valamint általános áttekintő? írások megjelentetése.
    
     Kiadó: Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.