OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 22., szerda 12:01

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) -

    Vona Gábor és a Jobbik a választóknak hízelegve igyekszik teljesen elfeledtetni annak a pártnak és vezetésének a képét, amely nem is olyan régen még gárdistákat istápolt, a holokauszt kapcsán élcelődött és az iszlámban látta az emberiség utolsó reményét. Ártatlan szemekkel azt akarják elhitetni a magyar emberekkel, hogy megváltoztak. A mostanában masszív baloldali közönség előtt haknizó Vona Gábor egy friss interjúban elmondta, nem zárkózna el, hogy adott esetben az LMP-vel és a Momentum nevű botránypárttal is együtt kormányozzon. Azzal a Momentummal, amelynek alelnöke nem régen még a DK, az Együtt–PM és az MSZP közös jelöltje volt, és aki most úgy akar meg "politizálni", hogy például egy kereszténydemokrata politikus sajtótájékoztatóján fennhangon ordibál és próbál a mikrofon mögé kerülni. Az olimpia megfúrása és egy online hírportál újságírójának megfélemlítése után úgy látszik nincs más módja a botránypártnak, mint hogy mások munkáját ellehetetlenítve kerüljön be a híradásokba. Gondoljunk csak bele, mi lenne az országgal, milyen szövetség születne abból, ha a közelmúltban még erősen kirekesztő és félelemkeltő Jobbik összeállna a tolakodó, kiabáló, mások terveit elrontani akaró Momentummal?
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.