OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. november 22., szerda 16:30

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

    Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot.

Legutóbb a Habony-művek két zászlóshajója, a Ripost és a 888 kényszerült arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján Vona Gábornak több mint egymilliós, míg a Jobbiknak több százezres sérelemdíjat fizessen azért, mert Haynau tiszteletével és a "48-as szabadságharcosok szidalmazásával vádolta meg a pártot és elnökét. Majd még aznap a Magyar Idők nevű hazugsággyárat kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék súlyos százezrek megfizetésére, miután azt hazudták a Jobbikról, hogy a Dunakanyarban szervezetei szűntek meg tavasszal. A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.