OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 22., szerda 16:59

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Varga Mihály bizottsági meghallgatásán kiderült: a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy maga után -

    A Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy a következő kormányra: pazarló költségvetést, növekvő államadósságot, fokozódó bérválságot és munkaerőhiányt. A bizottsági ülésen Varga Mihály nem tudott magyarázatot adni sem a kormány lesújtó teljesítményére, sem a letelepedési kötvénybizniszre. Az LMP a 2018-as kormányváltást követően meg fogja újítani Magyarországot: megemeli a nyugdíjakat, adómentessé teszi a minimálbért, és stratégiai partnerséget köt a kis és közepes vállalkozásokkal.

Varga Mihály mai költségvetési bizottsági meghallgatása is alátámasztja, hogy a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy a következő kormányra: a pazarló költségvetés mellett továbbra is növekszik az államadósság, miközben egyre súlyosabb a bérválság és a munkaerőhiány. Az oktatás romokban hever, a nyugdíjrendszer pedig egyenesen fenntarthatatlan. A miniszter nem tud magyarázatot adni a külföldi munkavállalók behívására és a letelepedési kötvénybizniszre sem, pedig a százmilliárdos kormánypropaganda árnyékában bevándorlók tízezreit engedik be Magyarországra, gyakorlatilag ellenőrzés nélkül.  

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.