OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2017. november 22., szerda 16:59

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Varga Mihály bizottsági meghallgatásán kiderült: a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy maga után -

    Az LMP a 2018-as kormányváltást követően meg fogja újítani Magyarországot: a nyugdíjemelés mellett létrehozza az egyéni számlákat, adómentessé teszi a minimálbért, a multik helyett pedig a kis és közepes vállalkozásokkal köt majd stratégiai partnerséget. A Szél-kormány gondoskodni fog róla, hogy minden adóforint jó helyre kerüljön: a korrupció felszámolásával párhuzamosan életet lehel a haldokló egészségügyi és oktatási rendszerbe. Az LMP szerint sürgősen meg kell oldani a letelepedési kötvények ügyét is: sürgős biztonsági intézkedésekre és a politikai, szakmai felelősök elszámoltatására van szükség.

A Fidesz az elmúlt hét évben brutálisan visszaélt a választók bizalmával: ahelyett, hogy megoldotta volna a magyar emberek mindennapi problémáit, csak fokozta a társadalmi és a gazdasági válságot.

Demeter Márta
országgyűlési képviselő

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.