OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 22., szerda 21:05

A Magyar Fálun Dáfá Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Nyílt levél Áder János Magyarország Köztársasági Elnöke, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr valamint Kövér László a Magyar Parlament Elnöke részére a budapesti Kína Csúcs kapcsán

    Hamarosan Önök egy asztalnál fognak ülni Kína miniszterelnökével. A mai napig nem beszélhetünk a Fálun Gong elleni üldözés és más lelkiismereti foglyok elleni kegyetlenkedés tekintetében változásról.

Többeket már egy évtizednél is hosszabb ideje tartanak börtönben, kétharmadukat megkínozták (az ENSZ kínzásokat kivizsgáló különmegbízottja, Mannfred Nowak jelentése szerint), és nagyon sokat közülük meggyilkoltak (ahogy azt az Amnesty International jelentései is alátámasztják). Sőt, a legújabb kivizsgálások szerint a Fálun Gong gyakorlókat szerveik kinyerése és profitért való értékesítése érdekében szisztematikusan megölik. A történelemben nem találunk példát hasonlóan aljas bűncselekményre, és ennek az embertelen gyakorlatnak haladéktalanul véget kell vetni.

2013 decemberében, az Európai Parlament hozott egy állásfoglalást (2013/2981(RSP), amelyben keményen elítéli ezeket az erőszakos szerveltávolításokat Kínában. Ugyanakkor okunk van feltételezni, hogy ilyen emberiség elleni bűncselekmények a mai napig léteznek Kínában. (Bővebb információ: https://www.youtube.com/watch?v=7N_6QfBggio)

     Kiadó: Magyar Fálun Dáfá Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.