2024. április 20. szombat

2017. november 22., szerda 21:05

A Magyar Fálun Dáfá Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Nyílt levél Áder János Magyarország Köztársasági Elnöke, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, Szijjártó Péter Külügyminiszter Úr valamint Kövér László a Magyar Parlament Elnöke részére a budapesti Kína Csúcs kapcsán

Arra kérjük Önöket, hogy vessék fel ezt a témát a találkozó során.
Emberi lényként, sértetlenségnek örvendő személyekként, akik emberek millióit képviselik, őszintén arra kérjük Önöket, hogy ösztönözzék a kínai kormányt arra, hogy azonnal vessenek véget a Fálun Gong elleni üldözésnek, vessenek véget az erőszakos szerveltávolításoknak és állítsák bíróság elé a főbűnöst, az egykori pártvezető Csiang Cö-mint.
Egy olyan szuperhatalom, mint Kína, ha megőrizné az emberi méltóságot és becsben tartaná az alapvető emberi jogokat az áldásos lenne az emberiség számára. Ellenkezőleg, a szuperhatalommal rendelkező Kína, ahol az emberi méltóságot és az emberi jogokat semmibe veszik, katasztrofális következményekkel járhat az emberiség számára.
Kötelességünk, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy megakadályozzuk egy ilyen katasztrófa bekövetkeztét.
Budapest, 2017. november 22.

Kiadó: Magyar Fálun Dáfá Egyesület