OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 11:40

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Nyílt levél Kovács Zoltán kormányszóvivő részére

    Kovács Zoltán kormányszóvivő nemrég igencsak kiakadt azon, hogy a Washington Post nem hozta le az egyik válaszcikkét és csupán azt kínálta fel neki, a cikk alatt, kommentként tegye közzé véleményét. Az Orbán-kormányról kemény kritikát mondó amerikai lapot Magyarország-ellenességgel vádolta meg és számon kérte rajtuk a kiegyensúlyozottság hiányát. Orbán derék vitéze még a kommunista rendszer cenzúráját is felidézte az eset kapcsán. Az alábbi levelet küldtem el a felháborodott kormányszóvivő részére:

Kedves Zoltán!
Mivel az életben tegeződünk, ezért most is ezt teszem. Meglepetéssel olvastam, mennyire kiakadtál azon, hogy a Washington Post nem volt hajlandó lehozni a válaszcikkedet. Az eset kapcsán néhány körülményre szeretném felhívni a figyelmedet:
A főnököd két templomba járás között az ország legocsmányabb hazugságokat terjesztő médiabirodalmát működteti. Ráadásul közpénzből teszitek mindezt. Ahhoz, hogy az adófizetői milliárdokat a kormányodra jellemző "keresztényi szeretettel" bele tudjátok pumpálni például a pornográf tartalmakban tocsogó Ripostba, Nektek folyamatosan a világ leghülyébb politikai kampányaira van szükségetek. Most éppen egy 87 éves aggastyánnal vívtok milliárdokért szájkaratét. Mit lehet erre mondani? "Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény?". :)

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.