OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - DK: Rétvári személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit!

    Rétvári Bence, az embertelenségi minisztérium államtitkára azt válaszolta egy képviselői írásbeli kérdésre, hogy azért nincs fűtés a János-kórházban, mert Gyurcsány. Azt nem mondta el, hogy az elmúlthétév előtti elmúltnyolcévnek mi köze ahhoz, hogy az idén szeptemberben elromlott kazánt nem cserélte ki az Orbán-kormány, ahogy az sem derült ki, hogy meddig fognak még fázni a betegek.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Rétvári Bence személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit! Szálljon ki a luxusautójából, menjen be a hidegben fekvő édesanyák, édesapák és nagyszülők közé, köszönje meg nekik a milliós fizetését, amit az adójukból kap, és mondja el nekik, hogy azért nem cserélik ki a két hónapja elromlott kazánt, mert Gyurcsány. Mondja el nekik, aztán minél gyorsabban hagyja el a kórházat, ha nem akar rögtön ezután szembesülni a mentőszolgálatnál végzett fideszes rombolással is.

A DK 2018 után nem orbánozni fog, hanem dolgozni. A Sokak Magyarországa programunk szerint átvállaljuk a kórházak adósságát és megemeljük az orvosok, ápolók bérét.

dr. Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.