OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 14:11

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik elvettek egyhavi nyugdíjat - Reagálás Gréczy Zsolt (DK) nyilatkozatára

    Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik a nyugdíjasoktól mindig csak elvettek. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát és megduplázta az élelmiszerek áfáját. Soha nem fizetett nyugdíjprémiumot, sőt, nyugdíjadót akart bevezetni. A Fidesz kormányzása óta a nyugdíjasok életét rezsicsökkentéssel, a tej, a tojás, a baromfihús, a sertéshús áfájának csökkentésével segítjük. Hetedik éve garantáljuk a nyugdíjak értékének megőrzését, és Magyarország történetében először nyugdíjprémiumot fizetünk, mert azt szeretnénk, hogy a gazdaság jó teljesítményéből, a közös sikerből a nyugdíjasok is részesüljenek.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.