OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 15:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - DK: Kudarcot vallott a nemzeti konzultáció

    A Fidesz ma bejelentette, hogy a nemzeti konzultáció meghosszabbítására van szükség. Ezek szerint hiába költötték számolatlanul az emberek pénzét hazugságkampányra, még így sem sikerült elég választ összegyűjteniük a saját maguk által kitűzött határidőre.

A Demokratikus Koalíció szerint a nemzeti konzultáció meghosszabbítása a legbiztosabb jele a kudarcnak: annak, hogy kevesen küldték vissza a Fidesz propagandaíveit. A DK azt javasolja a Fidesznek, hogy inkább a határon túli kettős állampolgárok szavazati jogáról kezdjen nemzeti konzultációba. A DK aláírásgyűjtésének sikere bizonyítja, hogy a kitalált rémtörténetek helyett sokkal érdekesebb az emberek számára, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt; ne szóljon bele olyan a választásba, aki nem viseli a döntése következményeit.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.