OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 18:25

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Ikotity István pert nyert egy bajai internetes oldallal szemben -

    A Kecskeméti Törvényszéken elsőfokon pert nyert Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő egy bajai portál szerkesztőségével szemben.
A bíróság a mai nappal a szabad véleménynyilvánításon és a képviselői tevékenységen túlmutató rágalmazás miatt elégtételadásra kötelezte a szerkesztőt.

A Kecskeméti Törvényszék elsőfokú ítéletében helyt adott a képviselő rágalmazás miatt benyújtott indítványának és számára sérelemdíjat állapított meg.
A Lehet Más a Politika ezúton szólítja fel a kormányzati propagandagépezet munkatársait, hogy további tevékenységük során tartózkodjanak a hangulatkeltő, hamis állításokat tartalmazó rágalmak terjesztésétől, mert minden ezirányú sérelmet jogi útra fog terelni a későbbiekben is.
Az LMP továbbra is elkötelezett a választási kampány tisztasága mellett és ennek kölcsönös megőrzését kéri a kormánysajtó működtetését végzőktől is.

LMP Sajtó  

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.