OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. november 24., péntek 09:36

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Komárom-Esztergom megye tízmilliárd forintnyi EFOP forrást nyert el

    Schanda Tamás emlékeztetett arra, hogy a kormány az EFOP rendelkezésre álló fejlesztési keretét 2017. március végéig meghirdette, ez közel 150 pályázati felhívást jelent. A beérkező pályázatok elbírálását követően a célunk, hogy a forrásokat minél előbb felhasználhassák a kedvezményezettek, így a fejlesztések is hamarabb érjék el a lakosságot – fogalmazott az államtitkár.
Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos a sajtótájékoztatón kiemelte: az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programon felül, a többi európai uniós operatív program és a hazai költségvetés forrásait is hozzászámítva soha nem látott iskolafejlesztési program valósul meg Komárom-Esztergom megyében.
Hozzátette: az európai uniós források a térség fejlődéséhez, a megye versenyképességének javításához jelentős mértékben járulnak hozzá.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.